miercuri, 5 martie 2014

Succesul nu inseamna bani, faima si femei, ci bani, faima si femeie

Stii bine ca nu scriu doar ca sa fac like-uri sau vizualizari. As face asta daca as scoate bani din blog, ceea ce nu este cazul pentru ca metoda de a face bani online cu un blog mi se pare foarte dubioasa. Dupa titlu, cu siguranta ca m-ai judecat in avans si ai zis ca imi propun sa fiu probabil noul Radu F Constantinescu. Ei bine nu... El are nevoie de like-uri si de bani facuti on-line, de femei care sa-l citeasca si tocmai d-aia scrie cam ce vor ele sa auda. Eu in schimb, scriu despre ceea ce  mi se pare ca este integru si te ajuta sa evoluezi intr-un om de care copiii tai sa fie mandri tot timpul.

Revenind....De multe ori caut sa vad detalii private din viata muzicienilor pe care eu ii consider de succes sau de valoare si imi dau seama ca mai presus de talent sau ambitie, au parte de liniste. Si nu liniste la modul aprinde lumanarea intr-o biserica, ci liniste pe plan emotional. Inclin sa cred ca lucrurile ce raman clasice, neindoindu-se de-a lungul timpului datorita efemeritatii modei, izvorasc din existente umane ce au trait cu niste principii bine stabilite si cu liniste in suflet.

Exista o groaza de artisti de succes care au familii solide si care continua sa uimeasca scena muzicala purtand poate o masca de baieti rai, plini de ei, fara frica de Dumnezeu, dar cu frica de nevasta imediat ce ajung acasa :))). Vorbesc prea mult doar despre muzica si nu este bine...

Cand vorbim de succes, mi se pare ca marea majoritate ne gandim fie la bani, fie la faima/orgoliu, fie la succesul de a nu avea sentimente puternice fata de nimeni, astfel incat sa nu putem fi manipulati de cineva care ne face sa ne simtim slabi, nesiguri pe noi insine. Droguri, petreceri, alcool, toate apar, dar la un moment dat mai mult ca sigur te plictisesc. Asta doar daca ai noroc si nu te-au consumat indeajuns incat sa nu mai poti sa iti dai seama cine esti cu adevarat. Daca ai ghinion, vei muri ca cea mai inutila persoana. Daca ai noroc sa te trezesti din amnezie, s-ar putea sa lasi ceva maret in urma ta, fie ca e vorba de o inventie, un album, sau un copil.

Banii se cheltuie, faima trece ramanand doar o umbra din ceea ce ai fost, sigurul lucru durabil putand sa ramana doar o persoana ce te cunoaste intr-adevar, si cu care poti imbatrani. Succesul fara asta e unul putin imoral si mincinos, ba chiar plictisitor. Degeaba lasi in urma un copil, un om, daca il cresti intr-un mediu in care sa-si doreasca sa fie absent, dezechilibrat si sa priveasca succesul ca pe ceva material.

Sau poate sunt eu inadaptat...

Asculta si piesa, ca n-o sa-ti faca rau...  :)





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Jack of all trades - Material muzical la zi:

by Laura Hammer

by Laura Hammer
preview