miercuri, 4 noiembrie 2015

Haideti in strada. Spuneti stop invaziei de pareri personale.

DE DRAGUL CORECTITUDINII SI ECHILIBRULUI, VA ROG SA NU MAI URMARITI EMISIUNI TV IN AFARA DE BULETINELE DE STIRI. SUNT SINGURELE EMISIUNI CU CARACTER STRICT INFORMATIV, SINGURELE EMISII CARE INCA INCEARCA SA-SI PASTREZE ECHIDISTANTA JURNALISTICA.


Oricat de buna ar fi o parere personala, aceasta nu trebuie sa fie facuta publica de catre orice om care apare la tv din varii motive, nu acesta este rolul jurnalismului. Rolul jurnalismului este acela de a informa lumea si de a lasa cetateanul sa decida, nu de a crea persoane publice care sa devina ulterior formatori de opinii.

Am fost chemat zilele acestea la o multime de emisiuni pentru a-mi da cu parerea cine sunt vinovatii. Nu sunt in masura sa fac asta si nici majoritatea domniilor de la tv nu sunt in masura sa faca asta. La fel ca marea masa a populatiei Romaniei, nici eu nu cunosc in detaliu intreg sistemul, insa cunosc un singur lucru... Atunci cand instinctul iti spune ca faci ceva rau, sau ca cineva face ceva rau, inseamna ca ceva din tine trage un semnal de alarma. Si toti simtim acest semnal de alarma. Haideti sa nu ne mai fie frica, haideti afara pentru ca intreg organismul nostru ne-o cere.

Deja au inceput regiile tv, deja au inceput musamalizarile, deja au inceput executiile publice ale unor oameni momentan nevinovati. Urmariti doar buletinele de stiri. Sunt singurele care spun acelasi lucru, indiferent de sigla postului tv. Urmariti-le pe cat posibil pe toate, faceti o mediere si cam asa va veti apropia cat se poate de mult de adevar. Lasati in urma emisiunile de divertisment, pamflet si talk-show. Aceste emisiuni sunt extrem de suspecte si pasibile de a incerca sa blameze partidul politic opus celui ce intretine din umbra respectivele emisiuni.


Uniti Salvam Toata Romania! Iesiti in strada si strigati-va nemultumirile. Liderii si bazele schimbarii vor aparea natural. Si eu la fel ca si tine, astept oamenii/omul care detin(e) solutia. Probabil ca mai este doar o chestiune de timp pana cand mentalitatea romaneasca va incepe sa evolueze.



- Alex Teodorescu, un baiat care se plimba cu prietenii.

Un comentariu:

  1. Ma inspaimanta numai gandul ca stiu ca as fi putut fi si eu acolo...nici nu stiu ce se poate spune intr-un asemenea caz...acum scriu pentru ca sunt mult prea...nu stiu...mi-ar placea sa fiu acolo si sa pot ajuta cumva...stiu ca ai dreptate si stiu ca tot ce spui e adevarat, si ma bucur ca lumea se "trezeste" ca sa spun asa, dar faptul ca a fost nevoie de o asemenea tragedie numai ca sa scoata oamenii in strada...dar ma indepartez de unde am pornit. ma gandeam sa iti scriu personal, nu stiu de ce, dar cred ca ar fi fost cam penibil...e ciudat, nu te cunosc dar ma bucur ca esti bine si faptul ca esti inca in viata ar trebui sa iti spuna multe lucruri...nu se intampla tragedii fara motiv...cred ca atat voiam sa spun...sper ca nu te-am deranjat cumva. nu stiu cum sa inchei...

    RăspundețiȘtergere

Jack of all trades - Material muzical la zi:

by Laura Hammer

by Laura Hammer
preview